Menu 2025 – Chefs & Students for Charity
Bert Recour – Restaurant Pegasus | Hotel Recour
Stijn Bauwens – De Kruidenmolen
***
Zeebaarstartaar | gerookte geitenmelk | codium | hazelnoot | gochujang
Carl Couvreur & Jonathan Devogel – Klei
***
Pladijs | Tom Kha Kai | mergpompoen | Poperingse hopscheuten | mousseline van aardappel
Gilles Joye – Restaurant Marcus * – OYA
***
Kalfswang | zwarte truffel | knolselder | pomme anna | Pannepot bier | groentepakketje
Franky en Michael Vanderhaeghe – Hostellerie Saint Nicolas*
***
Pistache | bosvruchten | caramel | Sao-Thomé chocolade
Kris Pollentier – Hotel Restaurant Manoir Ogygia
***
Koffiekoekjes:
Floretine met Ivoire
Feuilletine | hazelnoot | structuren van chocolade
Javanais
–
Tafelbroodjes
Dries Cloet en Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen
***
Zaalmeester Frederik Vansteenkiste – Hotelschool Ter Duinen
De Lovie vzw
Krombeekseweg 82
8970 POPERINGE