Menu 2025 – Chefs & Students for Charity

Rode biet | yoghurt | appel | gerookte paling | kataifi
Bretoense St-Jacobsnootjes | kaviaarroom | aardpeer “De Lovie” 
Sneeuwkrab | tzatziki | curry
Rund “Charolais” | ganzenlever | pickles
 

Bert Recour – Restaurant Pegasus | Hotel Recour
Stijn Bauwens – De Kruidenmolen

***

Zeebaarstartaar | gerookte geitenmelk | codium | hazelnoot | gochujang

Carl Couvreur & Jonathan Devogel – Klei

***

Pladijs | Tom Kha Kai | mergpompoen | Poperingse hopscheuten | mousseline van aardappel

Gilles Joye – Restaurant Marcus * – OYA

***

Kalfswang | zwarte truffel | knolselder | pomme anna | Pannepot bier | groentepakketje

Franky en Michael Vanderhaeghe – Hostellerie Saint Nicolas*

***

Pistache | bosvruchten | caramel | Sao-Thomé chocolade

Kris Pollentier – Hotel Restaurant Manoir Ogygia

***

Koffiekoekjes:
Floretine met Ivoire
Feuilletine  | hazelnoot | structuren van chocolade
Javanais

Tafelbroodjes 

Dries Cloet en Vincent Deceuninck – Hotelschool Ter Duinen

***

Zaalmeester Frederik Vansteenkiste – Hotelschool Ter Duinen

Reserveren →