Menu 2023 – Chefs & Students for Charity 

St-Jakobsnootjes uit Boulogne | yoghurt | zwarte truffel

Sneeuwkrab | rode biet | arënkha

Wilde blauwvintonijn | ganzenlever | wasabi

Pastrami | pickles | zuurdesem

Bert Recour – Restaurant Pegasus | Hotel Recour

***

Gerookte paling | yacon |  Westvlaamse quinoa | ponzu | citroengras | kadaïf

Kris Polentier – Charmehotel Manoir Ogygia

***

Wilde Grietbot uit Noordzee | bloemkool | Nage van Zeeuwse Mosselen

Mattias Maertens – M Bistro

***

Op lage temperatuur gegaard piepkuiken | witte pens | crème van zoete aardappel

groentepakketje | saus van rozemarijn

Franky & Michael Vanderhaeghe – Hostellerie St.-Nicolas

***

Chocolade | passievruchten | appel | pistache

HK brothers Dries Cloet – Vincent Deceuninck

Reserveren →