Menu 2023 – Chefs & Students for Charity
St-Jakobsnootjes uit Boulogne | yoghurt | zwarte truffel
Sneeuwkrab | rode biet | arënkha
Wilde blauwvintonijn | ganzenlever | wasabi
Pastrami | pickles | zuurdesem
Bert Recour – Restaurant Pegasus | Hotel Recour
***
Gerookte paling | yacon | Westvlaamse quinoa | ponzu | citroengras | kadaïf
Kris Polentier – Charmehotel Manoir Ogygia
***
Wilde Grietbot uit Noordzee | bloemkool | Nage van Zeeuwse Mosselen
Mattias Maertens – M Bistro
***
Op lage temperatuur gegaard piepkuiken | witte pens | crème van zoete aardappel
groentepakketje | saus van rozemarijn
Franky & Michael Vanderhaeghe – Hostellerie St.-Nicolas
***
Chocolade | passievruchten | appel | pistache
HK brothers Dries Cloet – Vincent Deceuninck